Leadopvolging

Het opvolgen van de leads is het meest belangrijke onderdeel van het proces en daarom ook het meest uitgebreide onderdeel binnen LeadManager. Om er voor te zorgen dat een gebruiker de leads ook opvolgt zijn er veel onderdelen aanwezig die het opvolgen van leads vergemakkelijken.

Leadopvolging Video Incl.
Overzicht leads In het hoofdscherm gaat het onder andere om snel zoeken, kolommen toevoegen, groeperen van gegevens (draaitabellen), snelfilters, snel toewijzen, snel actie aanpassen en exporteren (xls, pfd).
Bewerken leads Door naar de details van een lead te gaan kan de gegevens en huidige actie worden aangepast. De verschillende actie buttons zijn gekoppeld aan een fase van de SalesFunnel (koud, warm, heet). Daarnaast kan een potentiële waarde (omzet, marge) worden aangegeven waardoor er een Pipeline ontstaat.
E-mail notificatie De e-mail notificaties zijn een middel om de gebruiker aan te sporen om de openstaande leads op te volgen. Voorbeelden zijn, aantal nieuwe leads, leads met opvolgdatum vandaag en/of overzichten met status van alle leads.

Bekijk de demo vandaag nog. Vul uw gegevens in en u ontvangt direct een e-mail met inlog gegevens